bucatarie traditionala, bucatarie moderna

sâmbătă, 7 martie 2009

Pui cu susan


Ingrediente: 600 g piept de pui dezosat si fara piele, 100 g unt, 4 lg sos de soia, 4 lg faina, 100 g seminte susan, sare, piper.

Mod de prearare:
Se rumenesc semintele de susan cateva minute in cuptor, fara a se arde.
Se amesteca faina cu sarea, piperul si semintele.
Pieptul de pui se taie fasii, se da prin sosul de soia apoi se preseaza prin amestecul de faina si susan pe ambele parti.
Se aseaza puiul intr-un singur strat intr-o tava si se toarna pe deasupra untul topit.
Se da la cuptor cam 40 minute.

Eu am servit acest pui cu piure de cartofi si cu castraveti murati.

PS: Lasati-l putin la racit inainte de servire. E BUUUN!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 bucataria Irinei, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena