bucatarie traditionala, bucatarie moderna

sâmbătă, 21 martie 2009

Ficat de pui la gratar


Nu am facut de foarte mult timp ficat la gratar, asa ca astazi am ales aceasta reteta.

Ingrediente:

- ficat pui

- piper

- unt

- sare

- verdeata



Mod de preparare:

Se curata ficatul, se spala bine si se pune pe un prosop absorbant de bucatarie.


Se presara cu putin piper, se unge cu unt si se pune la fript pe gratarul incins, la foc potrivit 10-15 minute.
Se intoarce de doua ori pe o parte si pe alta.
Aveti grija sa nu-l frigeti prea tare deoarece isi pierde din gust si din fragezime.
Cand este gata, se aseaza pe o farfurie si pe fiecare felie de ficat se pune o bucatica mica de unt.
Se serveste cu garnitura de legume si salata.

De asemenea il regasiti si in Pilaful grecesc! Reteta AICI.

Pofta buna!

Un comentariu:

  1. De ceva vreme ca tot gandesc sa pregatesc niste ficatei. M-a luat a pofta acuma ... :) Saptamana viitoare trebuie sa fac si eu neaparat. Treci pe la mine, te asteapta niste premii !

    RăspundețiȘtergere

© 2011 bucataria Irinei, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena