bucatarie traditionala, bucatarie moderna

vineri, 13 februarie 2009

Rulada "4"



de ce rulada "4"...? pentru ca nu-mi vine in minte alt nume si contine cifra 4 de prea multe ori :).
E simpla simpla de facut, ieftina... si foarte buna.

Ingrediente blat: 4 oua, 4 linguri de zahar (normal sau pudra- astazi am pus pudra sa se topeasca mai repede), 4 linguri cu varf de faina, o lingurita bicarbonat, esenta;

Umplutura
: dulceata, frisca, serbet... ce aveti prin casa. Eu am umplut-o cu caramelul de portocale.

Mod de preparare: Se bat albusurile bine, apoi se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga apoi cate un galbenus, bicarbonatul stins, faina si esenta.

Se unge o tava (cam 30*15 cm) cu ulei, se pune hartie pentru copt. Turnam compozitia si dam la cuptor cam 20 minute pe foc potrivit.
Cand se scoate din cuptor se rastoarna pe un prosop umed. Se lasa la racit, se unge cu crema dorita si se ruleaza.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 bucataria Irinei, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena