bucatarie traditionala, bucatarie moderna

luni, 14 septembrie 2009

Cotlet de porc la cuptor

Va este pofta de ceva bun dar nu aveti chef sa gatiti? Va dau solutia: cotlet de porc la cuptor. Il gatiti in 5 minute si din cand trebuie sa mai treceti sa vedeti ce face in cuptor.
Ingrediente (pentru 3 persoane):
- 6 bucati de cotlet de porc fara os
- 2 linguri bulion
- 5 linguri ulei de masline
- cimbru
- o lingurita secretul gustului
- 250 ml apa.
Mod de preparare:
Se spala cotletul si se aseaza intr-o tava:
Se amesteca intr-un castron bulionul cu uleiul de masline, apoi se adauga secretul gustului, cimbru si apa:
Se toarna amestecul de sus in tava peste cotlet si se da la cuptor pentru o ora cam la foc potrivit:
Dupa 30 minute se intoarce. Cand este gata asa arata:
Se poate servi alaturi de orez, piure de cartofi sau ce mai credeti voi. Este fraged si bun!
Pofta buna!
Un prim plan:

7 comentarii:

  1. Acest cotlet de porc il preparam cu foate mult timp in urma si nu m-a invatat nimeni.Este foarte gustos,binenteles.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dorica eu stiu ca daca sunt multumita de o reteta o dau si la altii! Asa trebuia sa o faci si tu ;). Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super tare reteta,simplu si gustos ms.frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelenta reteta. Am facut-o azi si a fost foarte apreciata. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aida sa iti fie de bine, ma bucur ca v-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am facut si eu aceasta reteta, a fost super bun! Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa iti fie de bine! Mi se pare cea mai rapida friptura si delicioasa si frageda!

    RăspundețiȘtergere

© 2011 bucataria Irinei, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena