bucatarie traditionala, bucatarie moderna

duminică, 27 septembrie 2009

Pilaf cu carne de porc















Ingrediente:



- 500 g pulpa de porc fara os



- o cana si jumatate de orez (cana de apa)



- 100 g unt



- o ceapa



- un morcov



- un ardel



- o lingura bulion



- cateva fire de patrunjel



- o lingura secretul gustului



- sare



- piper









Mod de preparare:



Se curata legumele. Ceapa se toaca marunt, ardeii cubulete iar morcovul se da pe razatoare.



Se pune untul la topit intr-o cratita apoi se adauga legumele.







Pulpa de porc se taie in bucati.







Dupa ce s-au muiat legumele se adauga pulpa de porc, putin piper si secretul gustului.







Se lasa pe foc cam 10 minute. Daca este nevoie se amesteca.



In 500 ml de apa se dizolva bulionul si se adauga patrunjelul tocat. Se toarna peste

carne si se lasa sa dea un clocot.







Se adauga orezul ales si spalat (apa trebuie sa depaseasca orezul cam cu 1-2 degete).



Se da la cuptor pentru 20-25 de minute si nu se umbla cu lingura in el.







Se serveste cu muraturi.







Pofta buna.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 bucataria Irinei, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena