bucatarie traditionala, bucatarie moderna

vineri, 3 aprilie 2009

Cotlet de porc la gratar


Ingrediente:
- 7 bucati cotlete de porc fara os
- o lingurita cimbru
- 3 linguri ulei de masline (sau de floarea soarelui)
- o lingurita piper
- sare
Se curata cotletele de grasime si daca sunt prea groase se bat dupa preferinta.
Se freaca feliile cu piper si cimbru, se ung cu ulei.

Se pun peste gratarul foarte incins.

Daca vreti gratarul in sange, cand s-a rumenit pe ambele parti e numai bun.
Daca il vreti patruns ar trebui intors si pe o parte si pe cealalta pana se rumeneste bine.
Se ia de pe foc. Abia acum se sareaza.
Eu am servit gratarul, dupa cum se vede cu cartofi cu marar. Modul lor de preparare maine.

Pofta buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 bucataria Irinei, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena