bucatarie traditionala, bucatarie moderna

vineri, 18 mai 2012

Negresa (Brownie) cu nuci si cocos



De mult imi era dor de o negresa. A trecut foarte mult timp de cand nu am mancat una. Nu am ales una prea dulce, ci o negresa cu mai putin zahar numai buna langa ceasca de cafea consumata dimineata.



Ingrediente:


  • 125 g unt

  • 175 g zahar (merge si pudra)

  • 3 oua

  • 150 g faina

  • 2 linguri cacao

  • 75 g nuca

  • o lingura miere

  • 30 g nuca cocos


Mod de preparare:

Preincalziti  cuptor la 180 grade.

Mixati untul cu zaharul pana se transforma in crema.



Adaugati treptat cate un ou.



Amestecati faina cu cacaoa si turnati-o peste compozitia de mai sus. La urma adaugati nucile.



Distribuiti pasta intr-o tava 20*30 cm tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pentu 20 minute.



Lasati negresa la racit 2-3 minute apoi taiati-o in 19 bucati.



Cand se raceste complet ungeti-o cu miere si presarati nuca de cocos.



Este atat de minunata....




Sa aveti pofta!

5 comentarii:

© 2011 bucataria Irinei, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena