bucatarie traditionala, bucatarie moderna

luni, 24 octombrie 2011

Ciuperci la cuptor





          Aceasta reteta face parte din categoria "am venit tarziu de la servici ce pot sa gatesc rapid?!"..... Si delicios bineinteles...

         

          Ingrediente:


  • 500 g ciuperci champignon (11 ciuperci marisoare)

  • 100 g pastrama (sunca, carnat - ce aveti prin frigider)

  • ulei de masline (dar nu neaparat) 

  • cateva fire de patrunjel

  • sare

  • piper


         

          Mod de preparare:



          Se curata ciupercile se spala bine si se separa piciorusele de palarii.


          


          Se toaca fin piciorusele cu pastrama si se calesc in uleiul incins, pana se fac. 







           Se adauga putina sare si putin piper.







          Palariile ciupercilor se pun intr-o tava unsa cu putin ulei de masline si se umplu cu amestecul calit si pe deasupra se pune patrunjel tocat.










          Se incalzeste cuptorul la 190 grade si se dau ciupercile la cuptor pentru 15 minute.


          Daca preferati varianta cu cascaval puneti pe fiecare ciupercuta o feliuta de cascaval si dati la cuptor pentru 5 minute.


          Se scot si se servesc calde.











          Pofta buna.

2 comentarii:

© 2011 bucataria Irinei, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena